Görög Zsolt kérdése:
Ez szerintetek hányas fokú égési sérülés? És normális, ha így néz ki?
Figyelt kérdés
1 hete elmentünk leszedetni vírusos szemölcsöket. A doki folyékony nitrogént fújt rájuk és még aznap vízhólyagosak és vérhólyagosak lettek. Rá 3 napra kilyukasztottuk őket, mert szüleim ezt látták jónak (én nem akartam). Ez 6 napja volt, most az egyik így néz ki:
Kértem a szüleimet, hogy nézettesük meg orvossal, de nemet mondtak rá
2021. máj. 9. 12:14
1/28 anonim válasza:
JÉÉZUSOOOOM!!!!
Azonnal menj el orvoshoz, ne foglalkozz a szüleiddel!
Hogy lehetnek ennyire felelőltenek??
Ha elfertőződik, akár amputálhatják is az ujjadat!
Hallod, komolyan, ahogy ezt olvasod, rögtön indulj el, ez nem játék!
Jobbulást, és írd meg mi volt.
2/28 anonim válasza:
Fú, de ronda! Egyébként lehet, hogy magától meggyógyul, én így rossz minőségű képről nem találom annyira ijesztőnek, hogy most azonnal vasárnap orvoshoz kéne rohanni, úgy, hogy nincs is szakorvos, csak ügyelet, egy friss seb persze, hogy nem szép. Fontos szempont, hogy fáj-e és hogy az elmúlt napokban javult-e vagy romlott. De holnap menj a sebészetre, oda beutaló nélkül is lehet, gondolom, adnak rá valami fertőtlenítőszert és bekötik, és talán még antibiotikumot is írnak.
3/28 anonim válasza:
Nekem jó minőségű a kép🤨 És abba bele se gondoltam hogy vasárnap van😅 Mindenesetre szerintem abból baj nem lesz, ha elmész orvoshoz, ezt tudják kezelni.
4/28 anonim válasza:
Szüleid se normálisak, fertőzés veszély vizholyag esetén hatalmas. Ez nagyon ronda, menj dokihoz
5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos így 14 évesen nem tudok elmenni csak úgy az orvoshoz, bevan szinte mindig kötve és sokat fertőtlenítem. Talán holnap a suliorvossal is megnézetem. Fájni nem fáj, csak ha behajlítom az ujjam, egyébként semmi különös.
2021. máj. 9. 20:23
6/28 anonim válasza:
Javítsatok ki ha tévedek, de nem úgy van, hogy 14 éves kortól mehet a gyerek egyedül is orvoshoz, csak az aláírandó beavatkozásokhoz kell szülő? Mert akkor mehetsz egyedül is, ha a szüleid nem engedik, az elég durva lenne. Mi az indok arra, hogy nem mehetsz orvoshoz?
7/28 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy nem adnak ki 40.000Ft-ot (mellesleg 8000Ft) azért, hogy megnézzék a sebem... :/
2021. máj. 9. 20:52
9/28 anonim válasza:
Miről beszélsz? Ingyenes állami ellátás!
10/28 A kérdező kommentje:
Igen, az SZTK szóba jött, de anyukám nem akar kivenni csak ezért a suliból 1 napra, mert sokat kéne várni
2021. máj. 9. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!