Normális, ha egy pár hete begyógyult, de még látható hegen kis vízhólyag-szerű dolog van?
Nem rég volt egy kis konyhai balesetem és egy kicsit mély vágási sérülésem lett. Igyekeztem helyesen ellátni, de mivel a két széle nem ért össze sokszor, ezért a szervezetem gondolom kitöltötte azt a kis "völgyet" és egy kb 2mm széles piros vonal jelzi, hogy ott volt. Már néhány hete behegedt, de kitartóan kenegetem sebkezelővel, hátha gyorsabban halványodik. 1-2 hete észrevettem, hogy nagyon kicsit dudorodik, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, mert hajlamos a bőröm néha túlgyógyítani a sebeimet és ezek utána visszahúzódtak. Viszont ma véletlenül belekaptam és észrevettem, hogy nedves. Akkor láttam, hogy olyan, mintha egy kis vízhólyag lenne a heg vonalában és az volt a dudor. Egyáltalán nem fáj, csak nem tudom, ez mennyire normális. Nem hiszem, hogy a krémre vagyok allergiás, már évek óta használom. Eddig még nem tapasztaltam ilyet, bár lehet hogy volt, csak nem vettem észre.
Valaki tapasztalt hasonlót? Jelenthet valamit vagy normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!