Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Belenyúltak a szemembe azóta...

Belenyúltak a szemembe azóta fel van dagadva, rettentően fáj, mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Becsukva nem tudom tartani, olyan mintha valami karcolná folyton. Vörös, fel van dagadva, igy kinyitni se tudom teljesen. Ha lefekszek rosszabb, elkezd ömleni belőle a könny, előre hajolva jobb. A fejem is fáj mellé és olyan furán látok, lassúnak érzem magam beszéd meg gondolkodás közben. Orvos holnap reggel lesz, akkor tudom felhívni. Tegnap 2korul nyúltak a szemembe, aztan elmúlt a fájás majd ahogy a szempillaspiralt mostam le, vége, ilyen szörnyű azóta.
2021. ápr. 13. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem pld megfestették a szemem, aztán hogy kiderült szaruhártyasérülés nézték a szemfenéknyomást is.És mivel a sérültben magasabb volt még pár percig úgy is nézett ki, hogy lehet be kell feküdni.Szemfenéknyomást csak szemészeten vagy így este olyan kórházban tudnak nézni, ahol van ügyeletes szemész orvos(tudom covid van meg minden, de ehhez mindenképp kell valami) amúgy én 2 fajta krémet kaptam(az egyik valami hámosító volt, az recept nélkül is kapható(azt fél évig kellett használni, meg valami sépcit, amit 1 hónapig),+ 1 cseppet illetve mondták hogy két pofára zabálhatom a fájdalomcsillapítót, de minél tovább ellátatlan az a szemed annál nagyobb baj is lehet.
2021. ápr. 13. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, mi újság veled kérdező?
2021. ápr. 14. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!