Mikor mulik el? Tegnap belenyultam tesin a kosarlabdaba es nagyon fajt. Be is dagadt, de nem lila. Viszont amikor behajlitom ökölbe akkor feszül a bőrőm es fáj.
Ez az "ugye nem tört el" kérdés kb olyan mintha megkérdezném tőled, hogy milyen zokni van rajtam. Látatlanban fogalmad sincs.
Menj el orvoshoz, megnézik, megmondják hogyan kezeld és pontos diagnózissal a kézben már sokkal könnyebb megsaccolni, hogy mikorra fog meggyógyulni.
Kosárlabda egyik legalattomosabb és elég gyakori sérülése. Elméletben ha betudod hajlítani, nem tört el. Sajnos elég sokszor előfordul sorozatban, ezért én nem megyek egyből orvoshoz vele. Nem para, ha lila, zúzódott valószínűleg, 1 vagy másfél hét és elmúlik.
Ha nagyon szeretnél játszani, mi úgy szoktuk, hogy meccs erejéig erősen szigetelőszalaggal megragasztjuk, vagy sínként összeragasztod a másik ujjaddal, jelen esetben a középsővel.
Hidd el hogy ha eltört az ujjad akkor ordítottál volna :) Bármilyen testrészed eltörik hirtelen azt nem lehet csak egy kis szájhúzással kibírni.
Valószínű hogy csak megroppant vagy rosszabbik helyzetbe max megrepedt az ujjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!