Belenyúltak a szemembe azóta fel van dagadva, rettentően fáj, mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Becsukva nem tudom tartani, olyan mintha valami karcolná folyton. Vörös, fel van dagadva, igy kinyitni se tudom teljesen. Ha lefekszek rosszabb, elkezd ömleni belőle a könny, előre hajolva jobb. A fejem is fáj mellé és olyan furán látok, lassúnak érzem magam beszéd meg gondolkodás közben. Orvos holnap reggel lesz, akkor tudom felhívni. Tegnap 2korul nyúltak a szemembe, aztan elmúlt a fájás majd ahogy a szempillaspiralt mostam le, vége, ilyen szörnyű azóta.2021. ápr. 13. 20:02
1/12 anonim válasza:
Hol laksz? Nagyobb városokban van szemorvos ügyelet.
2/12 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos csak sztkban van, meghatározott időben. Békés megyében, kisvárosban.
2021. ápr. 13. 20:12
3/12 anonim válasza:
Van autó a családban? Mert én ezzel mindenképp azonnal orvoshoz mennék.
4/12 A kérdező kommentje:
Minden benzinkút bezárt már, csak tőlünk kisebb faluk vannak a környéken,ahol nem is lehet tankolni,az a baj. Mamám mindenáron krumplit akar rá tenni viszont. Reggelig ki kell húzni, akkor már fel tudom hívni az orvost. Csak érdekekne miért lehet ez, máskor is kaptak mar a szemembe, de igy még soha nen jártam.
2021. ápr. 13. 20:21
5/12 anonim válasza:
Akkor baromi gyorsan hívd fel az ügyeletes orvost, vagy a mentőket.
Ha a mentők diszpécsere nem látja indokoltnak a kiszállást, (bár ezt a leírás alapján kétlem) akkor kérd meg, hogy küldje ki az ügyeletes orvost.
6/12 A kérdező kommentje:
Ilyen nagy a baj? Mentőt hívni a szemem miatt?
2021. ápr. 13. 20:58
7/12 A kérdező kommentje:
Nagy lehet*
2021. ápr. 13. 20:58
8/12 anonim válasza:
Nekem egyszer a kislányom nyúlt bele nagyon rosszul,mert szaruhártya sérülésem lett, hasonló volt az állapotom mint neked.Bar én nem lassultam be csak simán eszméletlen módon fájt és nem bírtam koncentrálni.Szerintem jobban járnál ha elmennél még éjjel olyan kórházba ahol van sürgősségi ellátás,mert komoly kár érheti a látásod és még véletlenül se burgonyával meg ilyesfajta népi gyógymódokkal próbáld kurálni magad mert csak bajod származhat belőle,ha valóban sérült a szaruhártya.
9/12 anonim válasza:
Nekem egyszer egy szemorvos mondta, hogy bármi van a szememmel, amit nem érzek normálisnak laikus fejjel, menjek azonnal orvoshoz. Azonnal.
Azzal semmit nem vesztesz, ha felhívod a mentőket. Esetleg ha félsz attól, hogy kiröhögnek, akkor kezd úgy, hogy nem tudod, hogy indokolt-e a mentő küldése, de (és itt elmeséled a szituációt).
10/12 A kérdező kommentje:
Na jelenleg ilyen. Az ugyeleten nem tudnak rá csak szemcseppet adni es fájdalomcsillapítót, az mind kettő van nálam.
2021. ápr. 13. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!