Mit mondjak a sürgősségin?
Figyelt kérdés
Sajnos verekedtem, és rúgást kaptam a szárkapocs/boka/sípcsontomra.
5nap telt le se azóta sem igazán jobb, mostmar szúr, zsibbad a lábam, rossz ráállni..
Beakarok menni de viszont olyan indokot szeretnék kitalálni ami nem diagnosztizál félre. Ha esetleg eltört volna a szárkapocscsont, akkor elég rossz kamu hogy félreléptem foci közben. Mit mondjak? A verekedés témájába ne menjünk bele, tudom nem volt helyes
2021. jan. 11. 09:54
3/9 anonim válasza:
Én feljelentest tennék ha valóban maradandó a károsodás.. aztán majd had fizese a sérelmi pénzt kifelé !
4/9 anonim válasza:
Ha azt mondod foci akkor nem kérdőjelezik meg. Én láttam már meccseken érdekes dolgokat. Én voltam az edző melletti sportmasszor aki ellata a sérüléseket is a pályán.
5/9 anonim válasza:
A lovak nagyon nagyot tudnak rúgni, veszélyes állatok, simán mondhatod, hogy az rúgott meg. Így még a rúgás témája is megmarad.
6/9 anonim válasza:
Focizol es veletlen a labda helyett, mikor cselezni probalt teged talalt el a csapattarsad. Ennyi.
7/9 anonim válasza:
Küzdő sportoknál elég gyakoriak az ilyen sérülések.
8/9 anonim válasza:
Mond hogy foci közben megrúgtak. Mellesleg megértem miért akarod elhallgatni, sok hűhó lenne a semmiért...
9/9 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg, hogy beléd rúgtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!