Ha belenyúl valaki az egyik ujjával a Mr. Proper takarítószerbe, kórházba kell mennie? Sürgősségi?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 17:36
2/6 anonim válasza:
Jót nevettem ezen!
Nem, nem kell!
Én hypoban is matattam sokat, mégse marta le a fél karomat.
4/6 anonim válasza:
Kiskoromban én is ezt hittem, mert mindenre rá van írva, hogy gumikesztyűben kell használni, meg hogy maró hatású, meg ilyesmi. És sokáig féltem még a szekrényt is kinyitni, amiben a tisztítószereket tartotta anyukám, nem hogy magát a flakont kinyitni :D De nyugi, nem lesz tőle semmi bajod, ezek a figyelmeztetések azért vannak rajta a flakonon, mert sok embernek érzékenyebb a bőre és nekik például ekcémát okozhatnak ezek a tisztítószerek. Illetve arra azért tényleg vigyázz, hogy ne nyalogasd a kezed, ha tisztítószeres lett, és a szemedbe se menjen bele. Meg alapvető, hogy nem kutyulunk össze különféle tisztítószereket, mert klórgáz keletkezhet, ami mérgező.
5/6 anonim válasza:
Maja Gold megint belenyult a szerbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!