Mit csináljak ha hatalmasra duzzadt a lábfejem?
Estem egy nagyot nemtudom pontosan, hogyan estem rá de egy tenisz labda nagyságú daganat van most ott.
Krémeztem vizes hideg törivel körbe tekertem mostmár rá tudok támaszkodni de ha megmozdítim beszãrok úgy fáj szóval csak bal lábon ugrálva tudok közlekedni.
Neten nem találtam semmit róla,mert mindenhol szívelégtelenség meg hasonló betegség miatti lábdaganatról írnak
elrepedt vagy eltört ott egy csont, azért a duzzanat.
Irány a sebészet, majd megröntgenezik és kiderül.
A lábdaganat egy marhaság!
Hívd fel a háziorvosod, mond el, mi a panasz. Ő tud neked adni tanácsokat illetve e-receptet is. Amit a személyi- és tajkártyáddal ki tudsz váltani.
Második opcióként az is megteheti, ha bemész a gyógyszertárba, elmondod, mi történt, mik a tünetek. Ott is tudnak neked ajánlani vény nélkül kapható gyógyszereket, krémeket.
Az a gond , hogy wc-re is csak fél lábon ugrálva tudok elmenni a házból nem tudok kimenni mivel cipőt se tudok felhúzni akkora lett a lábam.
Várják amig kisebb lesz és utána orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!