Öcsém fejbedobott egy téglával kétszer, és vérzett a fejem. Ennél nagyobb hála istennek nem volt.
2020. dec. 11. 00:24
3/10 anonim válasza:
Egyszer mikor kicsi vtam setaltam es nem vettem eszre h a csatornának hianyzik az egyik racsa es belecsusztam de hala ki tudtam jonni es nem sérülten meg csak a térdem verzett ( jo vekony voltam vagyok)
2020. dec. 11. 00:24
4/10 anonim válasza:
Balesetnél átfúródott a mellkasomon egy vasrúd. Meglepő módon nem fájt, de nagyon rosszul voltam. Intenzív osztály, műtétek, hosszú lábadozás. Az ilyen " elvágtam az ujjam, beütöttem a térdem" dolgoknál már nem is lassítok. Persze mindenkinek a saját baja fáj a legjobban, nem a másé.
2020. dec. 11. 06:29
5/10 anonim válasza:
Én magam nem törtem el semmimet, de kisbaba koromban leestem az ágyról és bevertem a fejemet. Persze szét is nyílt rendesen. Nagyanyám ügyelt rám éppen sajnos. Olyan okos volt, hogy ecetet öntött a fejemre. Az alkohol fertőtlenít ugyebár, és gondolom, valamit hasonlót érzett az ecet iránt...
Azóta van a homlokomon egy heg.
25/F
2020. dec. 11. 15:14
6/10 anonim válasza:
Amikor kb. 6 éves voltam, beültem a szüleim kocsijába, majd elmozdítottam valamit és épp egy lejtőn állt az autó, majd szépen gurultam lefelé az autóval annyi szerencsém volt, hogy út közben kiugortam, csak hát a lábam széjjel ment. Az autó meg tönkre ment.
Ja és csecsemő koromban a tesóm 4 éves volt, és bújócskázni akart velem. Engem pedig beletett a szekrénybe, hogy ott számoljak. Ha nem jönnek a szüleim akkor megfulladok.
2020. dec. 11. 19:09
7/10 Metionin válasza:
Bordatörés, gerinccsigolya törés, koponyaalapi törés és repedt sípcsont,ráadásul mindezt egyszerre produkáltam.
2020. dec. 12. 18:40
8/10 A kérdező kommentje:
Jaj
És ezt hogy sikerült, Metionin?
2020. dec. 12. 19:17
9/10 Metionin válasza:
Elütöttek. Először a motorháztetőre csapódtam fel, utána repültem és végül kivittem egy kerítést a landolással. Azért 40 kilósan ez teljesítmény volt. :D Dolgom végeztével megfogtam a szarrá ment biciklimet és hazatoltam a koliba, ahol hívtak nekem mentőt. Az autós elhajtott.
2020. dec. 12. 19:21
10/10 anonim válasza:
Bal láb elvesztése baleset miatt. Egy darabig mankóztam aztán műlábam is lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!