Megvágtam az ujjam egy rozsdás szöggel. Kell tetanusz?
Figyelt kérdés
Kiállt egy tárgyból ès nem vettem èszre mikor odanyúltam ès elèg "szèpen" vègigvágta az ujjam. Lefújtam bőrfertőtlenítővel de nem tudom ilyenkor nem kell e tetanusz injekciót kapnom vagy a fertőtlenítès elèg e mert elèg rozsdás volt ès nem is tiszta helyen volt. Nem akarok vèrmèrgezèst kapni.2020. dec. 2. 16:37
1/4 anonim válasza:
Igen, rozsdás koszos szöggel ejtett seb esetén feltétlenül kérjél tetanusz injekciót!
3/4 anonim válasza:
Ajánlom, hogy kérjed. Sosem lehet tudni... Munkatársa édesapja megkapta. Állítólag úgy rázta őt, mintha didergett volna, sőt - jobban rázkódott. Túlélte.
4/4 anonim válasza:
Igen, mindenképpen!
Legalábbis a kérdés alapján feltételezem, hogy nem mostanában (vagy talán még soha nem is) kaptál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!