Mit csináltam rosszul?
Először is bocsánat, ha ez rossz kategória. Előző héten pénteken szúrták a piercingem porcba. Mivel ez az első, nem igazán vagyok jártas ebben a témában. Ma megduzzadt ott a fülemnél, és nagyon fáj ha mozgatom. Utókezelő gélt kentem rá, meg néha Aloe Verát. Tetrán (?) kenőcsöt nem tudok most venni rá bizonyos okok miatt..
Mit csináltam rosszul, ami miatt megduzzadt? Ugye ez nem fajul el? Mennyi idő után várható, hogy lemegy róla a duzzanat?
Most kicsit megnyugodtam:)
Köszi :)
Tettem rá Neogranormont.. Lesz ami lesz
szia!
Inkább octenisept folyadékot vegyél és csak azzal kezeld. A szúrás után normális, de ha elöl és hátul is egyaránt szorul, akkor túl rövid az ékszer szára.
Fájdalom is normális, a látszólagos gyógyulási idő kb 2 hónap a teljes gyógyulási idő 6-24 hónap a porcos ékszereknél. Próbálj nem ráfeküdni és a hajad se tekeredjen rá. Ezen kívül 1 hónapig ne áztasd ki és lehetőleg ne érje vegyszer (kozmetikum, sampon, balzsam, és a többi), és ne nyúlj hozzá, csak tiszta kézzel ápoláskor. Ápoláshoz ajánlom neked a fültisztító pálcikák használatát is, azzal könnyebb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!