Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináltam rosszul?

Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Először is bocsánat, ha ez rossz kategória. Előző héten pénteken szúrták a piercingem porcba. Mivel ez az első, nem igazán vagyok jártas ebben a témában. Ma megduzzadt ott a fülemnél, és nagyon fáj ha mozgatom. Utókezelő gélt kentem rá, meg néha Aloe Verát. Tetrán (?) kenőcsöt nem tudok most venni rá bizonyos okok miatt..

Mit csináltam rosszul, ami miatt megduzzadt? Ugye ez nem fajul el? Mennyi idő után várható, hogy lemegy róla a duzzanat?

2020. máj. 26. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon fajt miután kiszurtak. Kb ket hétig. Szerintem ez normális :) egyebkent nekem sokszor holyagzott is fel, elég sok baj volt vele.. De ahogy telik az idő ugy egyre kevesebb lesz. Nyugi nincs baj
2020. máj. 26. 17:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Most kicsit megnyugodtam:)

Köszi :)

Tettem rá Neogranormont.. Lesz ami lesz

2020. máj. 26. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Inkább octenisept folyadékot vegyél és csak azzal kezeld. A szúrás után normális, de ha elöl és hátul is egyaránt szorul, akkor túl rövid az ékszer szára.

Fájdalom is normális, a látszólagos gyógyulási idő kb 2 hónap a teljes gyógyulási idő 6-24 hónap a porcos ékszereknél. Próbálj nem ráfeküdni és a hajad se tekeredjen rá. Ezen kívül 1 hónapig ne áztasd ki és lehetőleg ne érje vegyszer (kozmetikum, sampon, balzsam, és a többi), és ne nyúlj hozzá, csak tiszta kézzel ápoláskor. Ápoláshoz ajánlom neked a fültisztító pálcikák használatát is, azzal könnyebb ;)

2020. máj. 27. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2020. máj. 27. 23:06
 5/5 anonim válasza:
Octeniseptet ajanlom en is nagyon.
2020. jún. 4. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!