Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet ez mit tegyek? Mit...

Xtina22 kérdése:

Hogy lehet ez mit tegyek? Mit csinaltam rosszul? Teljes ketsegbeeses. Fejtetvek

Figyelt kérdés
Szenteste vettem eszre 5 eves fiam hajaba tetveket ot lekezeltem paradexel nekem nem hasznalt derekigero hajam van aztan vettem paranit sampont ugy tunt a mai napig h sikerult megolni oket de most 4 nappal kesobb fesultem a hajam a surru fogu fesuvelkb vagy 4 et talaltam hosszas fesulgetes utan...mit csinaljak? Megint mossak hajat a paranittal? H lehet h most sokkal tobbet talaltam mint amikor eszre vettuk? Hogy lehet h megint van bennem? Nem ertem...kenytelen leszek levagatni a hosszu hajam? Semmi kep sem szeretnem...vagy a serkekbol keltek ki azt nem oli meg a dobozan az all a serkeket is megoli...
2019. jan. 2. 01:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Most neked vagy a fiadnak van?...
2019. jan. 2. 01:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Fiamnak is volt de en elkaptam...az ovebe nem latok mar de az enyembe igen! Nem ertem hogyan mikor jokat mondtak olvastam a paranit samponrol a patikus is ezt ajanlotta akkor hogy lehet h meg mindig van? :( agynemut is kimostam ruhakat torolkozot 60 fokon nem ertem :( h szabadulhatok meg toluk?
2019. jan. 2. 01:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát hányszor kellett a fiadnak megmosni, hogy elmúljon?
2019. jan. 2. 01:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Neki Pedexel lett lekenve az o rovid hajara eleg volt hasznalt ugyhogy neki nem a sampont hasznaltam...nem lenne igaz hogy egy hasznalat utan teljesen hatna a sampon?
2019. jan. 2. 01:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Rá van írva, hogy kell használni? Vagy van mellé útmutató? Ki írta fel? A gyógyszerész mit mondott?
2019. jan. 2. 01:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Azt írja a leírás, hogy súlyos esetben maradhatnak még serkék, ezért meg kell ismételni.
2019. jan. 2. 02:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam h sulyos esett lett volna a mienk mert mikor eszre vettem a fiamba neki is alig volt elo az enyembe se...mikor en gyerek voltam 1x elkaptam le kellett vagni akkkr is a szep hosszu hajam akkor tenyleg nagyon sok volt bennem...ez a sampon megoli a serkeket? Es az eloket egybol vagy akkor semmit se csinal nem er semmit?
2019. jan. 2. 02:06
 8/14 anonim ***** válasza:
10 nap múlva még kell ismételni a kezelést hogy a túlélő serkéket amokbol azota kifejlett tetu lett megakadalyozza az ujabb serkek lerakasaban. másrészt ha hosszú hajad van és nem teszel nagyon alaposan
2019. jan. 2. 02:11
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

... bocs folytatás ....

ha nem teszel mindenhova alaposan sokat a samponbol vagy ha nem hagyod rajta kellő ideig (15 perc), akkor nem pusztulnak el. szóval lehet hogy nem jól kezelted le magad. újra moss vele hajat mielőbb és nagyon körültekintően ( dok sampon mindenhova, 15 perc)

2019. jan. 2. 02:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagy elo tetveket az is kiirt, ha tobbszor egymas utan nagyon alaposan hajat mosol. Ertsd legalabb haromszor ket alapos mosassal. Minden masodik mosas utan torolkozovel nagyon alaposan dorgold szarazra a hajad egy kad vagy zuhanytalca folott majd fesuld is ki a hajad. Nagyjabol a harmadik mosas vegen lepotyognak a tetvek (szegenyek megfulladnak a sok samoonos mosastol).

Nem tudom a nittifor nevu cucc meg forgalomban van e de az a legjobb. Amugy barmi folyadekszeru tetuirto ami nem sampon hanem olyan mint valami hajszesz azt ra kell dorzsolni a hajtore elsosorban es kicsit torolkozovel befedni a fejed es ott a szer gozeitol elpusztulnak a tetvek es a serkek is. Ezt x naponta meg kell ismetelni. A gyereked is kezeld le ujra es barkit akivel egyutt elsz!!! Az agynemudet, sapkaidat, mind mind mosd at alaposan. Kulonben parnarol is visszafertozodhetsz vagy barkitol akivel egyutt laksz. Ne aggodj a hajad nem kell levagnod csak minden fertozesi lehetoseget kizarnod, kiiktatnod es nehany ujralekezelest megcsinalnod.

2019. jan. 2. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!