Xtina22 kérdése:
Hogy lehet ez mit tegyek? Mit csinaltam rosszul? Teljes ketsegbeeses. Fejtetvek
Figyelt kérdés
Szenteste vettem eszre 5 eves fiam hajaba tetveket ot lekezeltem paradexel nekem nem hasznalt derekigero hajam van aztan vettem paranit sampont ugy tunt a mai napig h sikerult megolni oket de most 4 nappal kesobb fesultem a hajam a surru fogu fesuvelkb vagy 4 et talaltam hosszas fesulgetes utan...mit csinaljak? Megint mossak hajat a paranittal? H lehet h most sokkal tobbet talaltam mint amikor eszre vettuk? Hogy lehet h megint van bennem? Nem ertem...kenytelen leszek levagatni a hosszu hajam? Semmi kep sem szeretnem...vagy a serkekbol keltek ki azt nem oli meg a dobozan az all a serkeket is megoli...2019. jan. 2. 01:13
11/14 A kérdező kommentje:
Anyum tette ra a hajamra fejemre full moge tarko tobb mint 15 percet vartam legalabb felorat mire hajat mostam!
A szesz meg amit a fiamra is hasznaltam nekem nem segitett nem tudta anyu se bekenni vele rendesen mivel hosszu a hajam! Mar akkor nem tudom mit hasznaljak h vegleg eltunjenek :( szesz sampon melyiket? Kimostam mindent en ugy go dolom ugyh ezert nem ertem... :(
2019. jan. 2. 02:28
12/14 anonim válasza:
A lányomnak anno segg alá érõ haja volt mikor hazahozta a suliból. Neki 2-3 hét volt mire sikerült kiirtani, de a haja megmaradt. Olyan nincs, hogy nem tudjátok vele bekenni a hajad mert hosssú. Tessék venni egy teljes flakonnal és rákenni ha annyira hosszú. Alaposan bedörzsölni, majd szorosan záró gumis zuhanysapka a fejedre, és hagyd rajta legalább fél órát. Kipusztul az nyugi, csak alaposnak kell lenni. Úgy a hajad is megmarad.
13/14 A kérdező kommentje:
2 flakonnal vettunk 1 az en hajamra ment de latod mondjuk zuhanysapim nincs nem raktam ra
2019. jan. 2. 06:58
14/14 anonim válasza:
Jó egy sima nejlonzacskó is csak tekerd körbe pl törölközõvel hogy légmentesen zárjon. Úgy a vegyszer gõzétõl elpusztulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!