Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A tünetek alapján ez ugye...

A tünetek alapján ez ugye csak egy zúzódás?

Figyelt kérdés
Megütöttem a kezemet és nagyon fáj ez egy napja volt. Nem tudom nagyon mozgatni de bedagadva nem volt és most sincs. Viszont amikor hátraszeretném hajtani nem megy annyira mint a jobb kezemen de ha segítek rajta akkor hátra megy azonban ugrik egy kicsit amit eddig nem csinált egy kicsit fáj illetve ha egy kicsit megszorítom a kézfejem szintén nagyon fáj és öltözni sem nagyon tudok vele meg kilincst és füzetet emelni mondjuk.

#kéz #ütés #zuzódás #ugyenemtöröttel #mennyiidőalattgyógyulmeg
2020. máj. 20. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszer a könyökömmel volt ilyen, elcsúsztam a jégen és bevágtam. Három hétig alig tudtam öltözködni, 15 percig is eltartott míg behajlítottam a karom. Aztán magától elmúlt. A mai eszemmel azért megmutatnám egy orvosnak.
2020. máj. 20. 23:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen szeretném én is viszont a legjobb tudomásom szerint a környéken és a városban sincs még sehol röntgen....
2020. máj. 20. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Hogyan ütötted meg? Hol fáj? Meleg a tapintása?

Látatlanban ezen sajnos nagyon nehéz segíteni. A csukló véleményem szerint nem játék, de ha nem szeretnél orvoshoz menni fáslizd meg, jegeld és vízben mozgasd fájdalomhatárig, ha nem fáj a passzív mozgatás a másik kezeddel vidd el a mozgáspálya végéig. Esetleg Kinesio Tape (na de nem youtiberól, hanem gyógytornásszal) és elektroterápia. Ha meleg és gyulladt nyugodtan vegyél be rá gyulladáscsökkentőt.

2020. máj. 21. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!