Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyér a tünetek alapján?

Aranyér a tünetek alapján?

Figyelt kérdés

Neten pár tünetet írnak az aranyérről, de konkrétan nem illik rám egyik sem. Az én problémám kb két hete kezdődött, és amikor eljön az idő nagy wc - zni, akkor már rettegek : a végbelemnél nagyon erős szúró, éles fájdalmat érzek amikor eléri a széklet, mintha szét akarna feszülni a végbélnyílásom, nagyon fáj. Illetve a wc papíron van pár csepp friss vér. Tükörben néztem magam, semmi elváltozást nem látok kívül. Először azt hittem, hogy olyat ettem, ami "kétszer csíp" de már két hete ilyen fájdalmas a nagy dolgom. Az anyagcserém lassú kb 2-3 naponta van, de egyáltalán nem kemény székletem, tehát nem erőlködöm. Pont emiatt még jobban oda figyelek a rostra, talán jobb lesz, de nem lett.

Köszönöm a válaszokat.

Tudom, orvoshoz kellene mennem, de még sosem volt ilyen vizsgálatom. 31 éves nő vagyok.

2019. jún. 10. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nekem is ilyen tünetem volt, és nekem se látszott semmi. Végül rászántam magam az orvosra, felírt egy kúpot, és egy héten belül elmúlt. Nőként mondom, én is tartottam tőle, de igazából semmivel sem kellemetlenebb, mint a nőgyógyász. Fizetős dokinál voltam, még egy zuhanyzó is volt bent - akkor megnyogodtam, hogy az én problémám elenyésző azokhoz képest, akiknek konkrétan le kell zuhanyozniuk előtte/utána.
2019. jún. 10. 10:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor megyek orvoshoz.
2019. jún. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!