A tünetek alapján teniszkönyökem lehet?
Figyelt kérdés
Tüneteim: Az alkar külső oldalán nyilaló feszülő fájdalom, főleg gyakori ujjmozgatáskor (pl most gépeléskor) illetve könyék környéken is fáj ha hátrafeszítem a kézfejemet. Kb 7 éve fáj a karom semmi nem használt rá, egy ortopéd szakorvos a műtétet javasolta. Belemenjek?2014. jan. 6. 19:04
1/2 A kérdező kommentje:
Továbbá képtelen vagyok erősen markolni, egyszerűen nincs erő a tenyeremben. Nem is tudom mintha egy darabig tudom feszíteni utána tovább nem megy, mintha lelenne gátolva vagy valami ilyesmit érzek.
2014. jan. 6. 19:06
2/2 anonim válasza:
Így a távolból nem lehet elég okos az ember, de azt hiszem, az alternatív gyógymódok közül az akupunktúra lehet a megoldás. Ennek kiváló művelője a sebész orvosból lett természetgyógyász, aki éveket töltött Ázsia különböző helyein, hogy tanuljon. Ő nem csak az aktuális problémádat gyógyítja, hanem az egész embert komplett, minden bajával együtt. Ne felejtsd, nem mágus, nincs hókuszpókusz, ő orvos.
Egyébként meggyőződésem, hogy egy nagyobbacska lelki problémát tolsz Magad előtt, és az okozza a fájdalmaidat.
Ha érdekel az ötlet, privátban szívesen megadom a telefonszámát a bejelentkezéshez. Ő Pesten van a 13.Teve utcában, pont a rendőrpalota mellett. A tervezett műtétről pedig őt kérdezd meg, én már tudom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!