Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak, hogy elmúljanak...

Mit csináljak, hogy elmúljanak a fájdalmaim?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kenuztam 5 évet. Mióta abbahagytam, mindenem fáj. Szerintem a sok edzés tönkretette az izmaimat/izületeimet. Elkezdtem kondizni, leginkább nagy súlyokkal, mert tömegelek, nem szálkásítok. Annyira fáj mindenem hogy ülni sem tudok, csak ha fekszem, akkor nem fáj semmim. 19 èves fiú vagyok, nem szeretnék így élni egész életemben hogy ennyire fáj mindenem. Teljesen abba kéne hagynom az edzést? Azzal az a baj, hogy ha abbahagyom teljesen lefogyok, olyan az alkatom és szeretem csinálni. Járok masszőrhöz, voltam dokinál, nyújtok, de úgy érzem egyre rosszabb. Kérlek segítsetek.
2020. máj. 1. 14:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia. Tudom, hogy régi a kérdés, csak most vettem észre.

Azóta javult valamit? Voltál orvosnál?

2021. ápr. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!