Elestem kori kozben, fajdalmaim vannak lehet baj?
Figyelt kérdés
Tegnap fenekre estem kori kozben, es eloszor az oldalam kezdett el fajni (meghuzam valoszinuleg) de most mindket oldalon faj a kezem es a gerincem is olyan erzes mintha izomlazam lenne. Lehet hogy meghuzodott a hirtelen esestol/ mozdulattol?2020. jan. 27. 12:00
1/4 anonim válasza:
Sose értettem, mire jó ez, hogy 0 korcsolyatudással egy sereg gyerek elmegy korizni évente 1x vagy 2x, aztán minden 3. zúzódásokkal jön haza.
2/4 A kérdező kommentje:
Valahol el kell kezdeni, kossz a semmit 😀🙌🏻
2020. jan. 28. 09:15
3/4 Skatebird válasza:
Ha ritkán korizol, simán lehet izomláz, a jégen olyan izmokat is megmozgattál, amiket amúgy nem;)
4/4 anonim válasza:
Utolsóval nagyon egyetértek. Kicsi az esélye, hogy komoly bajod legyen. Pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!