Sos Elestem, és picit mélyebb a seb, mint gondoltam, mit csináljak? (Kép)
Figyelt kérdés
A terdemet ütöttem meg, lehorzsoltam
Feljött a bőr egy kicsit, azt vajon el kéne távolítani ?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
2019. szept. 18. 19:48
1/12 anonim válasza:
Szegény! Sztem hagy ott a bőrt, ahol van. Majd lejön magától. Fertőtlenítsd le és kösd be a sebedet! Jobbulást!
2/12 A kérdező kommentje:
Nem jobb ha levegőzik, vagy ilyesmi ?
2019. szept. 18. 19:53
3/12 anonim válasza:
Nem látom ugyan egész tisztán, de szerintem ezt sebészeti ügyeleten össze kellene varrni.
4/12 anonim válasza:
Fertőtlenítsd, ez biztos! Bocsi nem néztem a képet, de estére kösd be. Ne akadjon takaróba, ilyesmi. Napközben, ha nem mész olyan helyre, hagyd szabadon, de ha el kell menned, fedd le, nehogy pl nadrág szálai beleragadjanak.
5/12 A kérdező kommentje:
Ha bekötöm, akkor úgy kéne, hogy kicsit osszehúzom a bőrt, igaz ?
2019. szept. 18. 19:57
6/12 A kérdező kommentje:
És az baj, ha még mindig vérzik?
2019. szept. 18. 20:01
8/12 A kérdező kommentje:
Max holnap tudok dokihoz menni :/
2019. szept. 18. 20:13
9/12 anonim válasza:
Addig is fertőtlenítsd le jó alaposan mindenhol, főleg ahop feljött a bőr. Ha vérzik kötsd be, ha nem akkor én szabadon hagynám.
10/12 A kérdező kommentje:
Tettem rá teafaolajat + szabadon hagyom estére, mert beleragad minden :/
Köszönöm a segítséget :)
2019. szept. 18. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!