Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Úgy be lehet drogozni vagy...

Úgy be lehet drogozni vagy gyógyszerezni valakit, ha a füle mögött megszúrnak, vagy megkarcolnak valakit?

Figyelt kérdés

Nem ötleteket akarok adni, vagy ezen töröm a fejemet. Elnézést kérek előre is!

Még szilveszterkor egy szórakozóhelyen egy srác, mintha meg akart volna simogatni a fülem mögött, minth a hajamat simítaná csak el, megszúrt, olyan volt, mint egy rovarcsípés... Mikor megkérdeztem, hogy mit művel, akkor hárított, hogy semmit, meg biztos csak véletlen a körme volt, de ez nem igaz, volt nála valami, láttam is... Meg utána olyan furán éreztem magamat, biztos hogy beadott így valamit... Felhívtam akkor a barátnőmet, hogy mit csináljak... Aztán végülis ennyiben hagytam. De máig bosszant, hogy mi lehetett az egész, nem is értettem. Nem a körmével sértett meg, ez kamu, mint egy darázscsípés, olyan volt és volt a kezében valami!

Kérlek, ne bántsatok, hogy egy ribi vagyok, csak beszélgetünk és mintha csak megsimítani akart volna kedvességből... És nem ezzel foglalkozom naphosszat, de máig nem értem ezt az egészet. Eszembe jutott.

2020. ápr. 14. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia

17 éve drogfüggő vagyok. Lövöm is magam tehát intravénás kábítószerfüggő vagyok. Szinte minden létező drogot használtam már pl heroint is. Ezt csak azért írtam így le, hogy lásd hogy hiteles vagyok a tapasztalatok terén.

Viszont nincs ilyen amiről írsz. Esetleg ha valakinek ketamint (i) vagy valami pl methoxetamin dizájner analógot lőnének be (inzulinos fecsivel) akkor azt el tudnám képzelni - mivel főleg ez az egy olyan drog"csoport" van amit nem a vénába kell lőni - hanem pl izomba, bőr alá.

De azt gondolom észrevetted volna ha egy hosszú inzulinos fecsivel szépen benyomják a cuccot. Meg ilyenkor fontos hogy a másik nyugton maradjon. Szóval ilyen biztos nem volt!

A másik ami lehetséges lenne az az LSD vagy ez a csoport. Ettől viszont "utazás" indulna és keményen hallucinálnál. Bár ennek olyan mértékű az adagolása (mikrogrammok) ami akár felszívódhat bőrön keresztül is (vagy egy kisebb karcolásnál). De ez sem életszerű.

A 3. lehetőség az a fentanyl lenne. Az meg van pl tapaszban is de az bizonyos idő mre felszívódik. Viszont baromi veszélyes, tehát egy kis túladagolásba bele is lehetne halni (főleg alkohollal keverve szórakozóhelyen) ezért nem valószínű hogy bárki hozzá tudna jutni, és ezzel szórakozna (kivéve ha mondjuk tömeggyilkos).

Szóval a sok-sok éves mindenféle legál, illegál drogot kipróbálva, és használva - azt mondom hogy nem drogoztak be. Csak szerintem beparáztál kicsit..

2020. ápr. 14. 14:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Mi van a nyugtatókkal, szerintem azt is be lehet adni így? Nyugton voltam, azt hittem csak kisimítja az arcomból a hajamat, nem húzószkodtam el rögtön, a kis tűt sajnos láttam is...

"keményen hallucinálnál" Akkor betompultam, viszont otthon órákkal később, már ez történt, konkrétan kimentem pizsamában az utcára mert azt hittem ég a ház... Csak nem akartam ide kiírni, mert hülyének néztetek volna...

Egy ismerősömmel beszéltem utána, hogy a GHB-T egy fertőzött eszközzel megvágva is be lehet juttatni a szervezetbe. De ez 12 óra alatt ki is ürül...

Amire én személy szerint gyanakodtam az valamilyen pszichiátriai szer, akármi, végülis azok is drogok és vannak cseppfolyós állapotban is.

A pici tűt láttam a kezében és mintha egy darázs vagy méh megcsípett volna olyan volt. Szerintem valamilyen pszichiátriai szer lehetett... Nem feltétlenül kell a klasszikus "drogokban" gondolkozni...

2020. ápr. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!