Feljelentés (garázdaság). Közben én is megpróbálom kideríteni ki volt, attól függően, hogy hol történt az eset. Ha lakhely közelében, akkor valaki úgyis látta. Ha valamelyik parkolóban, akkor ha van kamera, akkor elkérném a felvételeket. Ha nem adják, a rendőröknek úgyis ki fogják.
2016. aug. 28. 11:58
3/12 anonim válasza:
szerinted?? Te mit tennél??
2016. aug. 28. 12:10
4/12 anonim válasza:
Káromkodnék, mást úgyse lehet csinálni.
Egyik ismerősömnek savval öntötték le az autóját a háza előtt. Senki nem látott semmit. A rendőrség is tehetetlen volt. Azóta se derült ki, hogy ki volt.
2016. aug. 28. 12:13
5/12 anonim válasza:
csak a bmw-ket szokták. nekem nem az van, szóval nem félek ettől.
2016. aug. 28. 12:15
6/12 anonim válasza:
Mélyen elgondolkoznék, hogy kit is bánthattam meg nagyon. Esetleg csak annyival, hogy szemét modon hagytam kocsimat a gyalogjárdán. Vagy parkoltam, hogy más el ne férjen, stb.
2016. aug. 28. 12:32
7/12 anonim válasza:
Nekem is eszembe jutna mit véthettem. Rendesen parkolok. Párhuzamos parkolókban mindig legszélre - hogy legyen hely a többi autónak. Illedelmes és előzékeny vagyok vezetés közben és mindig valaki másnak kell kezdenie a feszkót.
Azután eszembe jutna hogy véletlen lehet. De látva az ilyenkor jövő kommenteket az is eszembe jut hogy ebben a megátalkodott önbíráskodó zsebterrorista bűnözőkkel teli országban talán zavarta valakit hogy egyáltalán van autóm vagy hogy olyan amilyen. Valakit már az is zavar ha másnak van neki nincs.
Elgondolkoznék rajta hogy a kezembe venném az igazságszolgáltatást. Nem lenne nehéz dolgom egy gyávával szemben aki ahelyett hogy elém áll inkább kárt okoz. Ha valaki nagyon utána akar járni akkor kiderül ki volt főleg hogy tipikusan ezeket nem valami IQ bajnokon csinálják.
2016. aug. 28. 13:26
8/12 anonim válasza:
'IQ bajnokok' akart lenni. /Nem tudok olyan Mensa Hungariqua tagról akinek ez lenne a passziója./
2016. aug. 28. 13:29
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor csak egyikőtök tenne feljelentést?
2016. aug. 28. 14:20
10/12 anonim válasza:
Látod hogy Magyarország az emebereknek a fejében olyan mint a vadnyugat az 1800as években vagy mint az 1930as évekbeli Chicago gengsztervilága és ezért így intézik a dolgaikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!