Tegnap este fociztunk és én amúgy nem focizok és fáj amikor lépek a bal bokám majdbem a bicepszem belső fele szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 08:21
2/5 anonim válasza:
A kezeddel focizol hogy a bicepszed fáj?
3/5 anonim válasza:
Mi az istennyilának focizol járvány idején?
Nem csak mert terjesztitek ezt a szart, hanem mert lassan nem lesz már süegősségi ellátás.
Megvan? Minden balesetnek 1000x akkora a kockázata, mert nem fogják ellátni... pl szarrátöröd a csuklódat, akkor egy járványos kórházban nincs az a kézsebész aki megműt, mikor épp lélegeztetőn intubálja a betegeket.
4/5 anonim válasza:
#4, Nekem tört már ripityára sportbalesetben a csuklóm... és nem tudták megműteni mert épp influenzajárvány volt. A szerencsének köszönhetem, hogy heylrejött.
Ehhez képest most katasztrófahelyzet van.
5/5 anonim válasza:
Pedig igaza van a 3-nak
Tuti 23 év alatti, várható volt, hogy nem bírnak elülni a valagukon, hanem ugyanúgy bandáznak, meg bulikáznak, mintha mise történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!