Tünetek: minden reggel hányás (gyomorsav + a tegnap este ettem, ittam), hasmenés (ma reggel véres volt), erős belső mellkasi fájdalom (mintha üresség lenne bent, ami feszít és brutálisan fáj[bővebben lent mert nem fér ki] Mi bajom lehet? SŰRGŐS!
kimaradt fentről: (az van bennem hogy meg akarok halni és elmúlik), a fejem is fáj ma reggel, esténként minimum 1-2× felkelek, és nem is úgy "fog" az agyam, és elég sokszor megyek el mostanság WC-re. (+ elképesztően szétszórt vagyok, sokszor elfelejtem amit akartam, és mintha az agyam azt mondaná hogy "ÁLLJ!" és ülök, és nem tudok gondolkozni, és elkezd fájni a fejem..
besorolva:
1. Szedett bármilyen gyógyszert, amit kb. 1 hónapja abbahagyott?
2. Szed valamilyen gyógyszert?
3. Vérnyomás rendben?
4. Milyen a mentális állapota? Depresszív/szorongásos? Sok a stressz?
5. Lázzal járó betegsége mikor volt utoljára? Le tudná írni?
6. Fennáll bármilyen mérgezés (pl szén-monoxid/ólom) lehetősége?
7. Milyen jellegű a fejfájása?
8. Kor, nem, testsúly, magasság?
1. Nem.
2. Nem.
3. Kicsit magas.
4. Szorongásos. Elég sok.
5. RÉGEN... egy évben egyszer van, és idén még nem volt.. tehát: ritkán van, de akkor nagyon..
6. Szerintem nem
7. homloknál belső fájdalomérzet.
8. 15, fiú, 93kg, 187cm.
Az orvosnál már voltam, beküldött vérvételre, de csak a vérzsír szintem alacsony, minden más rendben van.
Páran mondták hogy menjek el az orvoshoz hogy beküldjön teljes vizsgálatra, de 1. nem tudom mit mondjak neki 2. nem tudom bizonyítani semmivel a dolgokat.. azért csak nem fényképezem le a sz... khmm....
((Szuper amúgy, mert anyám engem szokott lecseszni ha beteg vagyok, mert szerinte "idegi alapon van" pedig mocskosul nem))
Mit tegyek? mi bajom lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!