6 hete részleges külboka szalagszakadásom lett. Normális ebben a formában?
Foglalkoznak ott az emberrel, csak nem kell sokat képzelni magadról.
Ha valakit a biztonsági őrnek kell kirakni, annak elég nyomós oka van.
Na ácsi. Én, mint biztosított megyek be oda, hogy kellő tájékoztatást adjanak és ellássanak, nem pedig azért, hogy egy pénzéhes doki lenézően és tiszteletlenül beszél.
Engem nem érdekel az ő frusztráltsága, hogy nincs otthon kielégítve, vagy tudom is én mi baja van, de nekem magyarázattal és javallattal kell szolgálnia.
Ha pedig egy fizikailag kiszolgáltatott helyzetben van az ember, akkor nem igazán tűri ezt. Mikor mankóval voltam nála először begipszelt lábbal, akkor is flegmán vágta hozzám, hogy haladjak, mert ő nem ér rá. Életemben először volt mankó a kezemben.
Biztos én képzeltem sokat magamról.
Ha pedig azt vágja hozzád, hogy "ha nem tetszik lehet menni magánrendelésre", miközben normálisan megkérdeztem tőle, hogy mikor leszek munkára képes állapotban, mert ekkora duzzanattal és mozgáskorlátozottsággal éppen nem tudok dolgozni. Persze, hogy eldurran az ember agya...
Szerintem nem normálisan kérdeztél, ha a biztonsági őröket kellett hívni.
De ha gondolod, kesed fel a betegjogi képviseletet. Minden intézmény minden osztályán ki van függesztve az elérhetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!