Mit csináljak ha feldagadt a bokám a rengeteg állómunkától?
Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 17:40
1/11 A kérdező kommentje:
Elképesztően fáj, fel sem bírok állni!
2019. szept. 27. 17:48
3/11 anonim válasza:
feküdj, polcold fel a lábad és masszírozd át ha teheted
4/11 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad! Nézesd meg a szívedet, vesédet, pajzsmirigyet, több oka is lehet. Menj el orvoshoz, főleg ha fájdalmaid is vannak!
5/11 szamo77db válasza:
Egy kis vizes ruházás is jót tenne neki szerintem. Persze csak olyan kellemesen hűvösre gondolok, nem jéghidegre.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon akar javulni, még mindig be van dagadva és annyira fáj hogy nem bírok ráállni. Ráadásul kisebb hőemelkedésem is van. Mi lehet ez? Délelőtt még semmi baja nem volt.
2019. szept. 27. 19:52
7/11 szamo77db válasza:
Nem tudom, mi lehet, de mutasd meg orvosnak minél hamarabb!
9/11 akos127 válasza:
Orvos, de addig is borogatás, lehet hogy el van benne törve egy kis csont? volt ficamod?
Ödéma (nekem is van, gyenge vízhajtót szedek) is lehet, a korod is közbe játszhat, hány éves vagy?
De feltétlen menj orvoshoz, lehetsz szív beteg is!
10/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos, hogy ízületi gyulladás.
2019. szept. 29. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!