Feldagadt, fájó boka sérülés nélkül?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat mászkáltam szóval alapból fájtak a lábaim, de ma különösen sajgott a jobb bokám, délután megnéztem és rendesen fel volt dagadva a kiugró kis rész (nem tudom a nevét) legalább három vagy négyszeresére dagadt, meg a felette levő rész is így néz ki, mintha egy 4-5 centi átmérőjű szabálytalan golyó lenne a bokám oldalán, nem túl szép látvány. Alapból is fáj, ha ráállok akkor szinte a térdemig sugárzik, ha megnyomom erősödik az érzet, de nem elviselhetetlen. Viszont teljesen bőrszínű, még csak egy kicsit sincs elszíneződve, szóval nem hiszem hogy rándulás lenne, eleve nem is léptem ma félre, ezért is lepődtem meg amikor megláttam hogy néz ki a bokám.. Mi lehet ez, keressem fel vele a házidokit?2019. aug. 12. 23:11
1/4 anonim válasza:
Igen menj el a háziorvosodhoz! Kardiológiára fog adni beutalót gondolom. Szív ultrahangra is szükség lesz. Laborvizsgálatot is fog csináltatni szerintem. Lehet érproblémától is a dagadás.
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Na meg szorít a cipő vagy a melegtől is lehet. Nem vagy túlsúlyos, cukorbeteg, esetleg szedsz vérnyomáscsökkentőt vagy valamit szív, illetve keringés zavarokra?
3/4 A kérdező kommentje:
Egyik sem a felsoroltak közül, viszont szív és keringési problémákra már gyanakszom egy ideje, szóval lehet ez áll a háttérben:/
2019. aug. 13. 08:06
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Akkor ki kell vizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!