Egy nőnél van összefüggés a dohányzás és a fenékméret között?
Ha letenném a cigit úgy lehetséges-e az hogy fenékre és a csípő környékére hízzak?
Tudom fura a kérdés... leginkább olyan nők válaszát várom akik leszoktak a cigiről. Érdekelnek a tapasztalatok ezzel kapcsolatban
Nincs összefüggés a dohányzás és aközött, hogy hova raktározódik el a zsír. Hiába várod hogy majd jönnek az értelmetlen tapasztalatokon alapuló történetek, hogy én letettem a cigit egyből nagyobb lett a fenekem, mert semmi tudományos alapja nincs.
Abban van összefüggés, hogy a dohányzás elveszi az étvágyat, így ha lerakod a cigit éhesebb leszel és könnyebben hízol.
Miért hízni akarsz? Ha izmot építesz fel oda sokkal szebb és jobban fogod magad érezni.
Ez mekkora kamu kép. Első képen full francia bugyi van rajta az utolsón meg tanga. Istenem.
Amúgy tényleg az a megoldás hogy gyúrsz rá mert a zsírnak nemtudod megmondani hova menjen. Tömegnövelés meg guggolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!