Lányok 90/ B meltartó méretem, de bárhova megyek vásárolni nem találok nagyobbat 85/D méretnél. Ti hol szoktatok ennél nagyobb meltartót vásárolni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 21:53
21/25 A kérdező kommentje:
Hova tünt a 20-válastoló válasza😂
2019. júl. 23. 12:54
22/25 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es valaszoló
Köszönöm válaszát.
Sajnos ezt én is tapásztaltam,hogy a nagyobb mérereknél csak nagymamás kinezetű van nem tudom miért.
2019. júl. 23. 12:56
23/25 anonim válasza:
Kérdező, szerintem azért nagymamás a nagyobb méret, mert annak tartania kell a nagy ciciket, más anyag kell, nem lehet "csupa csipke, csupa báj".
24/25 anonim válasza:
Kínaiban, Tescoban vannak nagyobb méretek.
Én 90/B-t hordok. Sajnos nekem is széles a hátam (kiskoromtól úszok). Én az intimissiben szoktam venni, de egy-egy fazonból láttam nagyobbat. Nézz szét, most leárazás is van! :)
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. aug. 28. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!