Lányok 90/ B meltartó méretem, de bárhova megyek vásárolni nem találok nagyobbat 85/D méretnél. Ti hol szoktatok ennél nagyobb meltartót vásárolni?
Utolsó valaszoló!
Igen mert most híztam sajna így meg főképp.
85/D hordok ,de azt is csak azért mert nem kapok nagyobbat és a fél mellem kint van belőle.
8-válaszoló akkor láttom nem én vagyok vele egyedül.
Én se értem miért nem lehet pedig ez a méret még nem is nagy.
Vannak akiknek sokal nagyobb.
Hát ,igen jó lenne.
15-valaszoló.
Honnan veszed ,hogy a hármasnak van igaza.
Egy fiú miért tenne fel ilyen kérdést?
Ha egy férfinak melltartóra van szüksége ott már gond van.
Kedves 19-es válaszoló köszönöm a válaszat.
20 -valaszoló figyeljen már egy kicsit érdekes számomra ,hogy egy vadidegen hölgyel így beszél.
Amugy meg tényleg nem értem az indulatát felém a gyakorikérdéseket azért találták ki ,hogy az emberek kérdésket tegyenek fel mint regisztrált tagnak nekem is ugyan anyi jogom van kérdést fel tenni mint őnek.
Arról nem is beszélve ,hogy ha a kérdéshez nem tud hozzá szólni minnek írogat ide.
Észrevételeim alapján viszont pont azok szoktak beszolgatni a másiknak akik ebben a problémában küzdenek elterelve magukról a gyanut vagy a másik opció ,hogy sok agreszív érzés van őnben amit csak itt a gyakorikérdéseken tud kiadni magából érdekes amugy nem keres inkább valami sportot.
A helyesírásra vissza térve életében mindenki követ el hibákat őn is bisztosan sokszor írt helytelenül szavak.
Arról meg ne is beszéljük ,hogy Magyarországon hány ember van aki nem tud helyesen írni.Azal meg ,hogy azt írja ,hogy férfi lehet csak mert nem tudok helyesen "írni szerintem őn se amugy "azzal meghazutolja saját magát.
Nem vagyok nyelvész profeszor és nem épp tudományos ciket addok be ahol figyelnem kénne a dolgokra.
Amugy kivancsi lennék miért hiszi jobbanak magát nálam és várom a pukliskálását valamilyen tudomanyos rovatban ,de le merem fogadni ,hogy ehez sose lesz szerencsénk.
És nem kérek bocsánatot őntöl.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat aranyosak vagytok.
Legyen szép napotok.
És inkább hagyuk a kérdést annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!