Lányok 90/ B meltartó méretem, de bárhova megyek vásárolni nem találok nagyobbat 85/D méretnél. Ti hol szoktatok ennél nagyobb meltartót vásárolni?
A 85/D nagyobb mellméretet jelent, mint a 90/B, ugyanis a mell méretét a kosárméret, azaz a betüjelzés mutatja, a szám csak azt, hogy mennyire széles (kövér) valaki.
De szerintem a neten keresztül találhatsz olyan melltartót, ami neked megfelel.
Ott, ahol a melleket és a melltartót már két l-lel írják.
Nem a 90 számít, hanem a B jelzés. A B kosár kis mellet jelent, vagy közepeset, a 90 pedig azt, hogy széles a hátad.
A 85 D azt jelenti, hogy alacsonyabb, vagy vékonyabb alkatú, de nagy mellű nőről van szó. Bármelyik nagyobb áruház fehérmenű osztályán egy képzettebb eladó képes téged tájékoztatni.
Köszönöm
170 cm magas vagyok,70kg,
Akkor lehet,hogy nagyobb kell az a bisztos ,hogy 85/D nagyon kicsi.
Csak eddig nem találtam nagyobbat így nem tudom mennyivel kell nagyobb.
Neten bisztosan lehet kapni köszönöm.
Jaj, veletek még soha nem fordult elő, hogy véletlenül rosszul írtatok valamit? És itt nem lehet javítani.
Triumphot nézted már? Ott szoktak lenni nagyobb méretek.
Köszönöm utolsó nagyon kedves vagy.
Nem még nem néztem,de meg fogom nézni.
Csak nem hittem,hogy a Triumphba lehet kapni.
Te is lány vagy?
Igen, elég nagy probléma, hogy max. 85-ig vannak melltartók, akárhová megy az ember, de miért nem lehet a köz kívánalmára nagyobbakat is legyártani?!
Nekem 90/C-s kell, de nagyon nehezen tudok venni, és azelőtt még a kínaiakban is jobban volt, bár mindig azok a méretek fogytak el leghamarabb, de manapság már ott sincs, csak picik mindenütt vagy el vannak számozva és nem felel meg a számozásnak.
Néha multiknál ki lehet fogni megfizethető áron, de a neten sokszor irreálisan sokat kérnek egy melltartóért.
Nézegetni kell.
Nehéz ügy! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!