Éppen Horvátországban nyaralunk (7 éjszakát vagyunk itt ) és megvan bemehetek a vízbe? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval éppen megvan ez a 3. Nap (5 napig tart ) a kérdésem az lenne hogy holnap azaz a 4. Napon már bemehetnék a tengerbe ??? Tampont próbáltam de nem megy fel és nagyon fáj :-( a 2. És a 3. Napon szokott nagyon erős lenni a vérzés a 4. napon szinte alig alig jön valami és így az 5. -en is ( a helyesírási hibákért előre is elnézést )2019. júl. 19. 12:52
1/6 anonim válasza:
Várd meg míg teljesen elmúlik! Nagyon komoly hüvelyi fertőzést lehet kapni még akkor is ha nincs meg.
2/6 A kérdező kommentje:
Mire elmúlik addig lassan már indulunk haza mióta eljöttünk még 1 napot sem tudtam fürödni bele sem tettem a lábamat 😕😕
2019. júl. 19. 13:17
3/6 anonim válasza:
Nem is értem hogy jut eszébe ilyen egy felnőtt nőnek. Szomorú. Az intinkehely megoldás lehet, de ahhoz meg már gondolom késő van, hiszen azt sem találomra kell vásárolni...
4/6 anonim válasza:
Állítólag tengerbe mehetsz, de édesvízbe inkább ne.
5/6 anonim válasza:
Ha a tampont nem sikerült feltenned, akkor bukta van.
Mini tamponnal próbálkoztál?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem.. normál méretűvel próbáltam mert csak az volt nálam
2019. júl. 20. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!