Holnap megyünk nyaralni a baratonra és pont megjött . így bemehetek a vízbe?
A balatonba bemehetek így? Nem nagyon folyik már inkább csak pecsétel de még eléggé... 12|L
Kb. Fél háromnegyed órára mennék be a vízbe.. anyukámmal még nem beszéltem mert azt hittem el fog múlani... holnap reggel megemlítem majd neki. De szerintem bemegyek a vízbe. Volt már hogy egyszer véletlenül beleültem egy kád vízbe amikor megjött aztán kb. 5 perc múlva eszembejutott hogy hoppá nem kéne és eggyátalán nem színezte meg a vizet..
Használj tampont, ha vízbe mész. De ilyenkor fokozott a fertőzésveszély, szóval ha nem muszáj, ne menj vízbe.
20N
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tampont nem szeretnék használni.. Ha esetleg valaki elkap egy fertőzést az milyen fajta lehet? Bocsanat hogy ennyi kerdesem van😅
Mármint hogy komoly fertőzés? Mert egyszer a suliban kaptam már el valami olyasmit akkor mondtam anyukámnak hogy viszket és adott nekem valamilyen krémet és akkor elmúlott. Ehhez hasonlót lehet elkapni vagy konolyabbakat.
A menstruáció alatt nyitva van a méhszáj, és bejuthatnak a baktériumok. Ha kádba ülsz bele, az nem veszélyes, még a medence is okés lehet, de a Balaton vizét nem fertőtlenítik. Én a helyedben nem kockáztatnám, hogy a méhembe bejutott bacik gyulladást okozzanak ott. Mert ha nincs mensi, akkor a hüvely kémhatásától elpusztulnak, hiszen a méh olyankor zárva. De mensi alatt ezért nagyobb a fertőzésveszély, mert egyenes útjuk van a kórokozóknak a méhedig.
Rákos vagy nemi beteg biztos nem leszel, de egy csúnya gyulladás legrosszabb esetben meddőséget is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!