A barátnőm felfázott, de az istenért nem tudom elzavarni orvoshoz. Valakinek van otthoni kezelési módszere, vagy járt már így? Mivel tudtad rávenni, hogy elmenjen?
Figyelt kérdés
Kezdek aggódni, mert régóta tart. 3 hete jelentek meg az első tünetek, sok pisilés, szúró érzés, vér pisilés. Aztán elkezdett javulni neki, de tudtommal nem jött rendbe teljesen. Tegnap megint azt mondta, hogy vért pisilt. Hiába mondom, hogy menjen orvoshoz, vagy beszéljen az édesanyjával legalább... Elhiszem, hogy kínos, de ez nem játék. Valakinek van ötlete mivel hathatnék rá? Vagy mivel kezelheti otthon? Nagyon makacs, de az egész családra jellemző ez a ,,nem kell orvos" hozzáállás. Mi baja tud lenni ha nem gyógyul? Így is túl régóta tart, de csak most mondta, hogy nem javult.2019. júl. 13. 08:44
11/12 anonim válasza:
te jóó ég.. ez durva.. nekem is volt ilyen mostanában. kegyetlen fájdalmas volt, nem is értem hogy bírja eddig. nem tudtam elmenni majdnem egy hétig a dokihoz, pedig már nagyon el akartam. de persze ez is azzal kezdődött, hogy az egész család a "nem kell orvos" hozzáállással marasztalt, hogy majd otthoni módszerekkel is meggyógyulok. életem egyik legfájdalmasabb hete volt, egy nagyon erős fertőzést kaptam el. és feljebb is terjedt a gyulladás. Amikor mentem az orvoshoz már majdnem elájultam a fájdalomtól, és rossz közérzettől. lehet neki enyhébb, vagy kevésbé fájdalmas, mert egyébként már rohanna az orvoshoz. és higgyétek el, nem éri meg megvárni, amíg ez eljön. főleg ha a gyulladás továbbterjed, ami még durvább fájdalmakat jelent, esetleg további komoly szövődmények alakulhatnak ki belőle. plusz az egészre jön egy antibiotikumos hét, ami leveri az embert, és ha túl előrehaladott a fertőzés, hosszabb antibiotikumos kezelés is kellhet, hogy teljesen megszabaduljon a betegségtől (nekem is végül emiatt több mint egy hónapig tartott). Meg hát az a furcsa, hogy általában ez egy nem éppen kellemes közérzettel jár, sokszor medencetájéki, hasi fájdalmakkal, akár hányingerrel jár, nemi szervi fájdalmakkal, és úgy alapvetően egy beteges, levert közérzettel (hiszen egy fertőzésről van szó, ami gyulladást okoz a szervezetben). Nem tudom, hogy bírja anélkül hogy megoldást akarjon keresni rá. de mindenképpen el kéne menni orvoshoz, és vizeletvizsgálatot kéne kérni!
12/12 anonim válasza:
Probalja meg a d-mannozt! Ez egyfajta cukor ami kimossa az e-colit a holyagbol. A holyaghurutot 90%-ban ecoli okozza, szoval valoszinuleg hatni fog. Legalabb 1-1,5 orara hagyja a holyagban hatni aztan igyon meg egy adagot es igy tovabb... amig meg nem szunnek a tunetek.
!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!