A barátnőm felfázott, de az istenért nem tudom elzavarni orvoshoz. Valakinek van otthoni kezelési módszere, vagy járt már így? Mivel tudtad rávenni, hogy elmenjen?
1.rámegy a veséjére és belepusztulhat
2.menjen el a körzetihez és felír egy antibiotikumot, amitől 3 nap alatt meggyógyul.
A választás a két lehetőség közül az övé.
Mi baja lehet? Lazán meddőt csinálhat így magából. Vesemedence gyulladás lesz pikk-pakk, pláne, ha a vért pisilés már megvan. Amíg csak szúr, meg sokszor pisil, az egy dolog, de lázzal, véres pisivel már tilos otthoni gyógymódokkal próbálkozni, mert ezek alapvetően arra utalnak, hogy nem hólyaghurut, hanem felszállt a fertőzés, a vesemedence gyulladás meg nőkben meddőséget és egyéb súlyos szövődményeket okozhat. Azonnal orvoshoz kéne menni, és erős antibiotikum. Amúgy nem történik ott se semmi, dokik egyrésze pofára kiírja a Monuralt (mondjuk hólyaghurutnál jó, nekem sose szállt fel, pedig vagy 10szer voltam már felfázva) - egy este megissza, másnapra kutya baja, egy másik részénél kell adni mintát, ott végeznek egy gyorstesztet, persze tele a pisije nitrittel, és utána kap csak gyógyszert. Semmi kínos nincs benne, még vetkőzni se kell.
Amúgy apám belehalt ebbe a nemmegyekorvoshoz hozzáállásba. Rákos lett. Nem kellett orvos. Aztán, mikorra sikerült hatni rá, elhúzta a belét dokihoz, már áttétes volt, menthetetlen és persze operálhatatlan. A szép az, hogy nála egy fertőzés (amihez neeeemkellazorvos) szövődménye volt a rák, ha még a fertőzés alatt elment volna orvoshoz, ma is élne, az ugyanis kényelmesen kezelhető lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!