Száraz, göndör hajra valami kezelési módszer?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz, göndör hajam van, nem tud valaki valami hajpakolást, valami otthoni praktikát vagy valami gyógyszert, kapszulát? :D2016. szept. 26. 17:30
2/4 anonim válasza:
Serical keratinos hajpakolás + valami hajolaj.
3/4 anonim válasza:
Házi pakolások:
1. Magában ricinus olaj, ennek egésznap állnia kell.
2. Tojás fehérje+balzsam. Ezt estére kell felrakni.
Nekem mindkettő bevállt.
Valamint Avonban is vannak hajolajok azok általában segítenek max 1000ff-os áron,a gond vele, hogy kicsi a kiszerelés.
Nekem a Garnier termékek is beválltak kezelhetetlen,száraz hajra. Egyedül ezt a termék családot szeretem hajra,amit boltba kapni❤. Shauma (nem tudom így kell e írni) termékek abszolut nem hatottak.
Dm-be Balea-s hajpakolások vannak kis kiszerelésben 200-300 forintért egy alkalomra. Egy próbát megér,hátha bevállik.
4/4 A kérdező kommentje:
Samponban már rengeteget kipróbáltam, az a baj ha nagyon sok mindent kenek a hajamra akkor teljesen elveszíti a tartását és lelapul.
2016. szept. 27. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!