Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valamivel lehet előrébbhozni...

Valamivel lehet előrébbhozni a menstruáció megjövetelét? (többi lent)

Figyelt kérdés

Állítólag terhes nem lehetek, de már szinte 2hete késik, együtt voltunk a barátommal, de azt mondta h ne aggódjak mert semmi baj nem lehet. azért én félek h terhes vagyok,tesztet nem csináltam, csak a hasam bénázik, és remélem h az idegességtől nem akar megjönni.érdekelne h h t u d n á m ú g y a l a k í t a n i h m e g jö j j ö n..

válaszokat köszönöm előre is!!

2010. júl. 10. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha egy fogamzóképes korú nő nemi életet él és késik a menstruációja akkor első körben terhességre kell gondolni. (függetlenül attól, hogy védekezett-e vagy sem)Először a terhesség létét kellene igazolni vagy kizárni,az összes többi lehetőség számbavétele csak azután következik.
2010. júl. 10. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Az orvos tud adni olyan inyekciót ami meghozza. Kérdezd a nőgyógyászt!

23/L

2010. júl. 14. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!