Ha lefogyok és rendszeresen mozgok, egészségesen étkezem akkor eltűnik a narancsbőröm?
Az én sztorim:
22 éves koromig teljesen rendben volt a súlyom, vékony lány voltam (165 cm/52 kg, de voltam 47 is egy darabig)
Aztán volt egy szakításom, sok csalódásom, elkezdtem dolgozni. Igen, az evésbe temetkeztem, az volt számomra az öröm.
Kb 2 hónap alatt felszedtem kb 12 kg-t, azóta is szenvedek vele. Most vagyok 64-65 kg.
Az egy dolog hogy szélesebb lettem, de sajnos a hirtelen hízás miatt lett narancsbőröm és iszonyúan zavar. Szerintem valószínűleg hajlamos is vagyok rá
Mostmár nagyon elegem lett a kinézetemből és rájöttem hogy főleg ilyen fiatalon nem akarok így kinézni.
Aki hasonló cipőben járt,
vagy szakértő elmondaná, hogy ha száműzöm a cukrot, a sok sót, lisztet az étrendemből, sok vizet és zöldséget fogyasztok és rendszeresen mozgok(kardio és súlyzós edzés) akkor elmúlhat a fránya narancsbőr és esetleg az ereim is halványulnak?
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!