Felraktam egy O. B. mini tampont. De fáj hogy ott van. Kivegyem? Vagy elmúlik a fájdalom? Ez az első tamponom.14/L
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 19:10
11/17 anonim válasza:
Nekem is kellemetlen volt az első tamponom, de utána megszoktam:D
12/17 A kérdező kommentje:
holnap is megpróbálom. amugy kihúztam fürdés előtt, és hát eléggé fájt a kihúzása xD .. de szerintem se voltfent eléggé..csak féltem ugye hogy túl mélyre megy.. majd holnap :))
2010. júl. 9. 21:43
13/17 anonim válasza:
Ne félj, túl mélyre nem tud menni!!!! - az a jó, ha minél feljebb tudod tenni.
14/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. júl. 10. 08:41
15/17 A kérdező kommentje:
a maival 4 órát bírtam, még mindig éreztem hogy ottvan,de nem volt vészes(ma mélyebbre dugtam) :)) köszönöm szépen =D
2010. júl. 10. 14:18
16/17 anonim válasza:
dugd fel egészen a gyomrodig xĐĐĐĐĐ
am lehet h még szűk vagy a tamponhoz és azért fáj!!
17/17 A kérdező kommentje:
lehet... meg amugy is, szűz vagyok, és sok helyen láttam hogy írták, hogy a szüzességük elvesztése után nem fájt már..
2010. júl. 10. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!