Miért izzadok ennyire büdösen lány létemre?
16 éves és téli születésű vagyok, a hideget nagyon-nagyon jól bírom, de már április körül, mikor azért erőteljesen jön be a meleg, migrén szerű fejfájásaim jönnek és elkezdek izzadni nagyon sokat és nagyon büdösen. Utáltam a testnevelés órákat, mert nagyon szeretek mozogni, futni, ugrálni, sose lazsáltam végig 1 órát sem, minden feladatot 110% -osan próbáltam megcsinálni, de a sötét színű, vastag anyagú tesipólón kettő lépés után már meglátszottak az izzadtságfoltok és nem hogy a lányokén, de több fiú pólóján egyetlen folt sem volt és olyan szörnyen éreztem magam. Naponta kellett hazahoznom a pólót és mosni, mert egy 45 perces óra után olyan szaga volt, mintha hónapokig lett volna valakin. Ha egy nagyon meleg nap van és nagyon beleizzadtam a felsőmbe, áztatás után is 2-3 mosás kell, hogy egyáltalán rossz szaga ne legyen a felsőnek.
Naponta 3 alkalommal zuhanyzok és ezen felül is, mihelyst érzem, hogy izzadok, megmosom a hónaljam. Rexona dezodort használok, a nyári hónapokban egy hét alatt elhasználok egy flakont.
Valaki kérem, segítsen! Sokszor már magam undorodom attól, hogy olyan szagom van, amilyen sok férfinak nincs..
Mások nem írták még, de a fentit elolvasva mentális is lehet a probléma. Legalábbis biztos, hogy az is képben van.
Már úgy kezded, hogy lányként izzadás.... jah, a lányok nem izzadnak, nem finganak és illatosat szrnak.... aztán mindent 110%-ra csinálsz tesi órán..l. meg mindenféléket lesel, problémázol, én megfelelési és egyéb kényszerekre is gyanakodnék. Meg ugye a parázásod is elősegítheti az izzadást. Meg azért a napi 3 fürdés is kemény, meg a többi...
Én úgy szoktam hogy a nedves hónaljamra kenem a szódabikarbonát majd pár perc után letörlöm hogy ne maradjak fehér.
De a vízben feloldás is ugyanolyan jó. Amelyik neked jobban tetszik :)
ma 12:21-es vagyok
továbbá az, hogy állandóan fürdesz-mosakodsz-szétdezodorozod magadat, attól is izzadhatsz egyébként jobban is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!