Mért izzadok ennyire de a legrosszabb hogy iszonyat büdös? Mit tehetnék? Segítség
Kb 10-9 hónapja tökre izzadok és elég büdös...
Pl tesóm már rám szólt...
És én is érzem
De ez kb negyed órával a fürdés után :c
És érzem a suliban,otthon
Mit tehetnék
Egyébkén kb 1 éve tudtam meg hogy kiköltözünk németországba...
És kb ez az április a 9 hónap itt kint
12/L
Hát akkor ez neked természeti adottság!
Szerintem vegyél valami jó erős hónajdeót, vagy van hónajspay is
Szerintem az használni fog
Nekemis nyáron nagyon izzad a hónaljam es érzik is! Nekem is használ a hónajdeó
Remélem segíteni tudtam!
14L
En kivizsgaltatnam orvossal. Van akinek tulrermelodik nagyon a mirigye. Lehet ezen segiteni. Ha nem most akkor kicsit kesobb.
Mivel nekem is ez a problemam csak en 25 vagyok par modszer:
Eros stift ami nem eros szagu csak legyen 24 oras es ne gel hanem az a nivea ilyen feher szinu olyan az allaga mint a kretanak.
Torlokendok (kez vagy popsi) es amikor erzed kitorlod vele es kidobod + hintopor.
Etkezeseden valtoztass. Keruld a fuszeres kajakat, kolbaszok, zsiros eteleket, uditoket. Sok zoldseg es gyumolcs. Es testmozgas is segithet, futas-joga-stb. Amihez kedved van.
Köszönöm a válaszokat
Lehet az étrendem bele szól...
De a stress is lehet mert nem tudom a német nyelvet és annyira barátom sincs....
És félek hogy ennyire távolról elvesztem a barátaim....
És egy évet elvesztek...
Mert idén kéne 6.odikos legyek de csak jővőre leszek 6.odikos mert ebben az évben megkellett tanulnom a német nyelvet
És otthon volt egy kutyám(a legjobb a világon) :);)
És itt albérletben vagyunk és ezért elkellett ajándékozni:(
Szóval lehet a stress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!