Az igaz, hogy ha borotvával szőrtelenítek, akkor az megfeketedik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 12:49
1/9 anonim válasza:
Igen, sötétebb és erősebb lesz a szőr a borotvától.
Már ha erre irányul a kérdés egyáltalán, mert nem nagyon értem :S
2/9 A kérdező kommentje:
igen , köszönöm
2010. júl. 9. 12:53
3/9 anonim válasza:
Szia.
Nem igaz.Bemásolok valamit és olvasd el!
,,Sok teszt után kijelenthetik a szakemberek,hogy a borotválás semmilyen módon nem befolyásolja a visszanőtt szőr színét,erősségét,vastagságát, és növekedési gyorsaságát.,,
HA esetleg nem hiszed el,akkor elküldöm az oldalt,sőt többet is.:-)
Egy 13 éves lány:)
4/9 A kérdező kommentje:
Fúúú.. Köszi nagyon szépen. Akkor mostmár lemerem borotvával is szedni.. azért azzal mégis gyorsabb. xD
2010. júl. 9. 13:00
5/9 anonim válasza:
elöző vagyok...gyorsabb.de SZERINTEM lábszáron a krém jobb,mondjuk ugyan annyi idő alatt nő vissza:)
Örülök hogy segíthettem :):D ..(és hogy elhiszed)
6/9 anonim válasza:
Tévhit. Amikor krémmel vagy gyantával szőrtelenítesz, a krém mélyebben feloldja, a gyanta tőből kitépi a szőrszálakat. Így, a szőr látszólag lassan és gyengén nő vissza, pedig csak annyi történik, hogy új szál, tehát a vége puha és mivel mélyről kell kinőnie, több idő, amíg eléri a bőr felszínét. Amikor borotválkozol, a borotva a bőr felszínén, élesen kettévágja a szőrszálat. Így -mivel a szőr folyamatosan nő - nagyon hamar szúrós (az éles, vágott vég miatt) és láthatóan szőrös leszel. DE a szőrszál maga nem erősödik, nem sűrűsödik és nem fog gyorsabban nőni. Nyugodtan borotválkozz, csak tudomásul kell venni, hogy a fent leírtak miatt kevésbé tartós az eredmény.
7/9 anonim válasza:
Plusz a gyantázástól/epilálástól "kopik" is a szőröd, mert folyton tőből tépkeded ki, szóval pár év rendszeres gyantázás után egyre kevesebb szőr nő vissza. (Tapasztalat.)
8/9 anonim válasza:
A borotva vagy a lábad? Mert a szőrőd szentem nem színváltós
9/9 anonim válasza:
Én ezzel a nem erősödik dologgal nem értek 1et. Sajna tapasztalatból. Tudom, hogy milyen volt mikor nem borotválkoztam és tudom most milyen.És azt sem hiszem, hogy csak nállam ilyen a helyzet. De én a gyantára de méginkább az epilátorra szavazok. Az tartóssabb és ritkítja a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!