Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik ilyen női betegség?

Létezik ilyen női betegség?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal találkoztam összesen 3x tinderről, mindezek előtt kb 1 hónapon át beszéltünk, de mindkettőnknek vizsgaidőszak volt plusz 80km távolság.

Azt beszéltük, hogy komolyat akarunk.

Első találkozáskor semmi nem volt szexuális értelemben.

2. találkozáskor lefeküdtünk, de ő mondta hogy "Ideje elő venni a gumit", amikor már akarta hogy előjátéktól tovább menjünk.

3. találkozáskor már azt mondta, hogy ne használjak óvszert, mert ő folyamatosan fogamzásgátló tablettákon van betegsége miatt így lényegtelen.

Tehát itt nem tettem és bele élveztem, majd ezek után nem volt több tanálkozás és nagyon furcsán lett vége.

... a dolog olyan gyorsan véget ért és pont ez után. Meg ha folyamatosan fogalmzásgátón van, mért mondta 2. találkozáskor hogy húzzak gumit ... a 3. találkozás meg 2 nappal utána volt így nem voltunk hírtelen olyan kapcsolatban, hogy "Biztos nincs nemi betegsége a másiknak" tehát nem hiszem hogy attól félt.

Azt mondta hogy a kicsit lusták odalent a dolgok és ha nem szedne fogamzásgátlót akkor nem lehetne menstruációja így gyereke sem később. Meg hogy speciális gyógyszeres kúrán kell majd részt vennije hogy később gyereke lehessen.

A neten nem találtam ezeket igazoló dolgokat, épp ellenkezőleg hogy ezek a gyógyszerek leállítják pár embernél a menstruációt vagy megváltoztatják az ütemét.

Akkor hazudott? Vagy ténylegesen vagy ilyen női probléma?

2019. jún. 17. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon furcsa. Ha annyira kakil arra, hogy elkap-e valamit már az első alkalommal sem kérte volna a gumit.

A nemibetegségekre és a megbeszélésre sem lehet adni, szóval téged sem értelek. Én is kapcsolatban szedtem össze valamit, a partner tünetmentesen hozta korábbról...

2019. jún. 17. 13:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Apjuk lettél, gratulálok. Az meg, h vkinek azért nem lehet később gyereke, mert most nem szed fogamzásgátlót, hahaha... :-)
2019. jún. 23. 19:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Menzesze mikorra várható?
2019. jún. 29. 08:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Már nem kommunikálok vele 😅 szóval ha van valami azt gondolom pár hónap mulva megtudom, akár ha nemibetegségről is van szó.

Vagy majd 14 év mulva kopogtat egy tini az ajtómon.

... de amugy nem hiszem hogy bármi is lenne, csak furcsa volt az elválás.

2019. jún. 29. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Én azért a nemi betegségektől nagyon is tartanék a helyedben :/
2019. jún. 29. 14:47
 16/16 A kérdező kommentje:

Még tapasztalatlan voltam, de elvileg csak 1 tartos partnere volt előttem és el is hiszem az alapján hogy mennyit beszéltünk és nem lett volna oka hazudni.

Plusz az időnkénti tapasztalatlanságai miatt.

Szóval ettől nem félek de a jövőben mindig szigorúan óvszer!!! 😅

2019. jún. 30. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!