A hüvelyválladékom miért barna?
Figyelt kérdés
Jelenleg nagyon beteg vagyok lázam van majdnem 40 fokos. Úgy gondoltam hogy most lesz vége a menstruációmnak de azért egy utolsó betétet még használtam. Reggel felébredtem és hát valóban nem volt több vér de helyette erősen székletszínű barna folyadékot láttam.
Nálam úgy szokott lenni hogy mielőtt menstruálnék halványbarna folyadék jön menstruáció után pedig enyhén rózsaszín de ilyen még sosem volt
Ilyen volt már valakinek?
Mi lehet ez?
Lehet a betegség miatt??
2019. jún. 15. 08:21
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy valami más lett most a betegség miatt, de az valószínűleg a vérzésed legvége volt. Nekem rendszeresen így ér véget.
Jobbulást!
2/4 anonim válasza:
Nekem is előfordul barnázás a vérzés végén is, ahogy néha az elején is.
3/4 anonim válasza:
Alvadt vér. Én általában barnázok menzesz elején és végén is, pár hónapja váltott arra, hogy az eleje kevés de élénkpiros, a vége meg undibarna. Egészséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!