Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkezdjem a fogamzásgátló...

Elkezdjem a fogamzásgátló szedését csak barna folyásom van?

Figyelt kérdés

Április közepén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, majd májusban megismerkedtem a párommal és többször is voltunk együtt védekezés nélkül - vagyis megszakításos védekezéssel. Május 16.-án kellett volna megjönnie, de olyan "mindjárt megjön érzésű" görcsölgetésen kívül más nem történt. Elvégeztem 3 terhességi tesztet június elejéig, de mind negatív lett, így arra gondoltam, hogy kimaradhatott egy peteérésem amiatt, hogy sokáig szedtem korábban fogamzásgátlót + egy elég stresszes, nehéz időszakon vagyok túl.

Tegnap kezdődött a barna folyás, nagyon enyhe vérzéssel, épphogy észrevettem. Este bevettem az első szem fogamzásgátlót, viszont mára sem jött meg rendesen, csak enyhe barna folyásom van. Ez menstruációnak számít? Szedjem a fogamzásgátlót?

2019. jún. 9. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha már elkezdted szedni, akkor nyilván szedjed, ne csinálj még nagyobb kavart.
2019. jún. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!