Barna pecsételés fogamzásgátló mellett?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés barna pecsételésem van nagyjából 3-4 órája, Rezia fogamzásgátlót szedek 1 éve,és nem volt eddig semmi gond. Nem szedek sem antibiotikumot, az étrendem sem tér el az eddigitől, sem hányás sem hasmenés, sem betegségem nem volt mostanában. A gyógyszert szinte mindig pontosan szedem és sose maradt ki egy nap sem. Viszont most eléggé stresszes életem van. Valakivel volt már ugyan ez? Holnap menjek orvoshoz? Véd a fogamzásgátló?2019. jan. 9. 17:07
1/1 anonim válasza:
Pont tegnap jártam így először, szedem a fogigátlót rendzseresen, ugyanúgy ahogy te is leírtad, csak én Belarát szedek, és tegnap idő előtt volt pecsétlő vérzésem meg görcsölök. Én se kaptam még választ, de az utóbbi pár hónapom nagyon stresszes volt, nem értek hozzá de elképzelhetőnek tartom, hogy ettől van mindkettőnknek problémája.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!