Válaszolna az aki használ obt? Többi lent
Szerintem ez nem márka hanem vérzés és szemlyiség függő. Én tampont+betétet használnék, rövidgatyában üldögélnék. Barátnőm lazán bemegy tamponnal a vízbe, mert neki olyan.
Amúgy nekem az OB nem a legjobb márka betét szempontból, de tamponból tökéletes.
Az nem tavaly volt. Fürödhetsz tamponnal, o.b. tampon nekem bevált. Ha kezdő vagy, a minivel próbálkozz.
Amúgy nem a ciklusod jön meg, hanem a menstruációd.
Ha nem erős a verzesed, mini tamponnal furodhetsz, csak utána csereld ki, ha kijössz a vízből. A pici madzagját pedig dugd el a furdobugyidban.
Illetve probalkozz már előtte a felhelyezessel, hogy kitapasztald, nehogy a strandon derüljön ki, hogy nem sikerült jól felhelyezned.
Én aquaparkban is voltan OB tamponnal. Ha figyelsz rá, hogy időben cserélve legyen semmi gond nem lesz😊
Illetve persze ülhetsz fürdődresszben csak igazítsd el a madzagot, hogy ne lógjon ki😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!