Akinek Ipad-et hasznal, valaszolna egy-ket kerdesre? (lent)
Figyelt kérdés
Sosem volt meg apple termekem, most egy ipad minit akarok venni.szoval a kerdesem, hogy ezen az ipaden mindenfele videot le lehet jatszani? , pl indavideo, vimeo stb (filmnezes).. Ha nem, akkor le kell hozza tolteni valami programot? Az fizetos? Ha igen hogy tortenik a fizetes? Vagy pl ha jegyzetiro programot szeretnek letolteni az fizetos? Vagy vannak ingyenesek ES fizetosok, mint pl a microsoftnal? Koszonom elore , tudom nagyon hulye kerdesek de nekem ez nagyon uj.2015. okt. 1. 05:08
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsanat rosszul irtam a kerdest, AKI ipad-et hasznal
2015. okt. 1. 05:09
2/3 anonim válasza:
En VLC-hasznalok, ingyenes. Egyebkent az AppStore pontosan olyan minta Google Play, van millio ingyenes app de van fizetos is. VISA kartyaval lehet fizetni.
3/3 anonim válasza:
Ja bocsi, a vimeot meg az indavideot lejatsza a beepitett Safari bongeszo, nem kell semmit tenni ra. Meg altalaban lejatszik barmit a netrol. A vlc-t a letoltott filmekhez hasznalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!