Édesanyám lába így néz ki joideje orvos aligha segít mit tehetek?
Nem érdekel mennyibe kerül biztos van ra bármilyen mód mert szerintem ez teljesen abnormális.
"2-3 hónapja látta az orvos, augusztusba várja vissza."
Étem, tehát kb március-áprilistól augusztusig orvos nélkül van. Ez 5 hónap. Közben súlyosbodott az állapota (ebben biztos vagyok, mert ha így ment volna az orvoshoz, akkor biztos nem engedik haza), de ő nem akar az orvos nyakára járni.
Édesanyádnak le fogják vágni a lábát.
Illetve mielőtt ez megtörténhetne, kerülhet olyan helyzetbe, hogy vérmérgezést kap és belehal.
Vidd el az orvoshoz. Mondjun, amit akar. Fogd le, tömd az autóba, szövetkezz össze a szomszédokkal, bármi. Meghalhat, ha nem lépsz.
Köszönöm utolsó úgy lesz!
Minden negatív szardarabnak aki engem von itt felelősségre mondanám hogy két bátyám van, én vagyok a legkisebb és mégis egyedül nekem jut eszembe ilyen. Mégis egyedül nekem kell itt elviselnem a szemetek károgását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!