Édesanyám lába így néz ki joideje orvos aligha segít mit tehetek?
Nem érdekel mennyibe kerül biztos van ra bármilyen mód mert szerintem ez teljesen abnormális.
Azért nincs kórházban, mert 2-3 hónapja látta az orvos, augusztusba várja vissza. Ő azt mondta nem lehet csak úgy beállítani az orvoshoz se...
Én csak aggódom,de sehol olyat nem írtam hogy természetgyógyászhoz vinném... ;)
Gyanúsítgatás helyett inkább valami hasznosra számítottam, de hát van aki nem képes erre... (:
Figyelj, sértődj meg nyugodtan a válaszokon. Ez a láb augusztusra amputálva lesz, én ezt garantálom neked. Ha ezt akarod, akkor ülj tovább nyugodtan, mert "nem lehet csak úgy beállítani az orvoshoz"...
Dehogynem! Édesanyád egészssége, lába a tét! Bárhova beállíthatsz, te vagy a TB-t fizető állampolgár, meg édesanyád. Én nyíregyházi vagyok, ha netalántán idevalósiak vagytok, írj, segítek, bejuttatlak valahová soron kívül.
Csak annyit szereten itt mindenki mondani neked, hogy nagyon sürgős ezzel a lábbal mindenhova elmenni, ami csak szóbajöhet (a hagyományos orvoslásról beszélünk). Ha elhanyagolod, amputáció lesz a vége. Ne szerénykedj, hogy nem mersz odanyomulni valahová, muszáj.
Én azt javaslom, hogy menj be a sürgősségire, mondjátok meg, hogy zsibbad, vagy fáj, és ott kénytelenek lesznek befektetni. Valami kezdődjön el, ez otthon nem gyógyul meg.
Ez a láb szinte teljesen el van üszkösödve.
Csoda, ha nem kell amputálni.
Azonnal orvos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!