Mit jelenthet mindez?
3 napja kelett volna.megjönnie a mensimnek, de semmi.
Előtte való héten 5 napig volt enyhe rózsaszínű vérzésem, a végén barnázással, ekkor szurkált is a méhemben.
Ami azóta is van az az, hogy fáradékony vagyok, a legkisebb dolgon is elsírtam magam, holott ez rám nem jellemző. Ezenkívűl reggelente, olyan hányinger kap el, hogy a kv-mat is alig tudom lenyelni. Valamint néha nagyon fáj a fejem.
Segítsetek szerintetek mi lehet ez?
Baromi sok minden.
Terhesség, hormonális eltérés, de gyakorlatilag bármi. A női ciklus borzasztó érzékeny. Ezért tud rá hatni még az időjárás is.
Szia! Én vagyok az első válaszoló. Gratulálhatok? Ez azt jelenti kisbabát vársz.
Örülsz a hírnek?
Semni értelme ilyen korán orvoshoz menni, ráérsz 2 hét múlva, még nem látszik semmi. Most vagy kb. 4 hetes.
Én 7 hetesen voltam először, ma vagyok 8 hetes.
Minden jót neked! :)
Természetesen, ha tényleg az vagyok örülök neki.
Jópár éve szeretnénk, de eddig semmi. Pedig nem védekezünk. Lassan féléve már szóba sem hoztuk a gyerek témát. De streszmentes környezetbe költöztünk. Talán emiatt.
Azért én még holnap elmegyek orvoshoz. Biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!