Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelenthet mindez?

Mit jelenthet mindez?

Figyelt kérdés

3 napja kelett volna.megjönnie a mensimnek, de semmi.

Előtte való héten 5 napig volt enyhe rózsaszínű vérzésem, a végén barnázással, ekkor szurkált is a méhemben.

Ami azóta is van az az, hogy fáradékony vagyok, a legkisebb dolgon is elsírtam magam, holott ez rám nem jellemző. Ezenkívűl reggelente, olyan hányinger kap el, hogy a kv-mat is alig tudom lenyelni. Valamint néha nagyon fáj a fejem.

Segítsetek szerintetek mi lehet ez?

2019. jún. 12. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Baromi sok minden.

Terhesség, hormonális eltérés, de gyakorlatilag bármi. A női ciklus borzasztó érzékeny. Ezért tud rá hatni még az időjárás is.

2019. jún. 12. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy tesztet, mert nekem is így kezdődött
2019. jún. 12. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Most csináltam meg. 2 csík... Most akkor menyek nőgyógyászhoz? Vagy házi orvoshoz?
2019. jún. 12. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok az első válaszoló. Gratulálhatok? Ez azt jelenti kisbabát vársz.

Örülsz a hírnek?

Semni értelme ilyen korán orvoshoz menni, ráérsz 2 hét múlva, még nem látszik semmi. Most vagy kb. 4 hetes.

Én 7 hetesen voltam először, ma vagyok 8 hetes.

Minden jót neked! :)

2019. jún. 12. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól még elmehetsz nő dokihoz hogy megállapítsa ő is a terhességet, de ja gyereked lesz gratula
2019. jún. 12. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd mindjárt írja a választ, hogy hát ő nem is tervezett még anyuka lenni, ezek szerint teherbe eshettem címszóval. Ja, meg a másik kedvenc favorit téma itt, bedobja, hogy ők pedig védekeztek, hogyan eshetett mégis teherbe?!
2019. jún. 12. 17:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Természetesen, ha tényleg az vagyok örülök neki.

Jópár éve szeretnénk, de eddig semmi. Pedig nem védekezünk. Lassan féléve már szóba sem hoztuk a gyerek témát. De streszmentes környezetbe költöztünk. Talán emiatt.

Azért én még holnap elmegyek orvoshoz. Biztos ami biztos.

2019. jún. 12. 19:47
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 Ez nem jött össze... Nekem is eszembe jutott a terhesség, de mivel hosszú ideje semmi, így ez volt az utolsó gondolatom.
2019. jún. 12. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!